Siapa Saya

Who Am I...?? 

Saya merupakan anak jati kelahiran Negeri Sembilan.  Merupakan anak sulong dari 4 orang adik beradik.

Kini menetap di Damansara Damai, (sehingga saat saya menulis ini) bersama dengan zaujah tercinta, dan bidadari kesayangan yang umurnya sekarang dalam fasa merengek-rengek manje, sentiasa nakkan perhatian dari waled dan mamanya.  

Saya merupakan graduan lulusan UiTM Jengka, Pahang yang kemudian menyambung ke peringkat Ijazah di UiTM jugak, UiTM Shah Alam sehinggalah tahun 2009.

Berbagai-bagai bidang kerja telah sy ceburi, dari sektor perbankan, insurans, call center, Admin, Data Entry hinggalah ke bidang Operation, semua diterjah demi mencari rezeki yang halal... Aiceh... Sy berpengalaman dalam bidang Data Entry khasnya dalam menggunakan Application Microsoft Office seperti Word, Excel, Power Point, dan dengan sedikit ilmu yang ada, sy ingin kongsikan di blog ini seadanya..

Di samping itu isteri pula aktif dalam keluarga Shaklee yang mana group kami dikenali dengan nama Smartiest M, sudah mencecah 100 lebih keluarga, Alhamdulillah, amat mesra antara satu sama lain.  Umm oklah, cukup setakat tu yea, nak tau lebih lanjut boleh jer explore blog ni.. hehe...

Saya boleh dihubungi di: 


Boleh juga Whatsapp/ Call/ SMS : 013-394 6568

Untuk sebarang Consultation mengenai kesihatan / produk shaklee boleh juga Blogwalking di website wife saya iaitu :

http://www.mamavitalicious.com/

atau juga menghubungi beliau di:

https://www.facebook.com/fatimahzahrahasmara

Whatsapp/ Call/ SMS : 013-994 4328


No comments:

Post a Comment